La UE Olot femení arrenca la primera jornada de lliga aquest dissabte

Aquest dissabte arrenca la primera jornada de lliga pel femení de la Unió Esportiva Olot amb un partit a casa contra el CF Santa Perpètua.


El femení de la Unió Esportiva Olot inicia la primera jornada de lliga aquest dissabte. Les jugadores del conjunt olotí, aquesta temporada amb una renovació de l’equip amb diversos fitxatges i quatre jugadores del juvenil, tenen ganes de començar a competir i afronten aquest partit i els següents amb l’objectiu de superar la posició de la campanya anterior.

Moi Dubé, entrenador del UE Olot femení: L’any passat era un equip que encara no coneixíem gaire la categoria, vam perdre els primers partits i va ser molt difícil en aquest aspecte. Aquest any tothom sap una mica on està, els reforços que han vingut són de qualitat i que ja han jugat a una categoria així, i que per tant creiem que pot ser un inici de temporada bo i espero que sigui així.

Aquest dissabte doncs, primer parit de lliga contra el CF Santa Perpètua a un quart de 7 de la tarda al Camp del Morrot.