El Museu de la Garrotxa acull la inauguració de l’exposició ‘Cruïlles’, amb pintures de Mohammed Er Rabehy

El Museu de la Garrotxa va acollir aquest dissabte al matí la inauguració de l’exposició ‘Cruïlles’. Una obra pictòrica que s’inspira alhora en el paisatge volcànic d’adopció i l’aridesa desèrtica del lloc d’origen de l’artista: la pols, la sorra, la terra de les zones àrides i l’energia del desert. Mohammed Er Rabehy va néixer al Marroc fa 28 anys i ara establert a Olot, és un artista visual a qui li interessa especialment reflectir la natura.

Mohammed Er Rabehy, artista: “Crec que és una exposició bastant maca. Estic molt emocionat, perquè és la primera vegada que faig una exposició per mi sol. A més a més, en un espai tan acollidor i que tant aporta a la Garrotxa, que és el Museu Comarcal de la Garrotxa”.

Un contrast de les dues cultures a la vida d’en Mohammed i entre les terres del Marroc, amb colors més ocres i sorrencs, i les terres volcàniques de la Garrotxa, més cremades i vermelloses. L’esdeveniment també va comptar amb la presència i les intervencions de l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, i de l’escultora Rosa Serra.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “És bo que els museus només parlin de tot allò que va passar en el passat, que no només ens recordin els artistes que ja no hi són, sinó que també puguem mostrar de tant en tant, artistes del present i del futur”.

Rosa Serra, escultora: “Ell és molt bona persona. Té una ètica i és generós. Tot això és el compendi de tot el que li surt en els seus quadres”.

Deixa un comentari