Derrota del CH Olot B-Sensible a casa contra el Cerdanyola en un partit en què podia haver guanyat qualsevol dels dos equips (2-4)

Derrota, com podia haver estat victòria. Amb aquesta sensació se’n deu haver anat el Club Hoquei Olot aquest diumenge en la segona jornada de la nacional catalana, que de retruc suposava el debut a casa aquesta temporada. Davant un Cerdanyola que venia de perdre el primer partit els jugadors de Jordi Costa no han pogut aconseguir la victòria a casa després d’un partit igualat. Els primers minuts, d’arribades per part dels dos equips, fins que els visitants han aconseguit avançar-se en el marcador. Quan tot semblava que a la mitja part el Cerdanyola se n’aniria amb victòria momentània, el Club Hoquei Olot ha reaccionat gràcies a un gol de Lluc Jiménez, només 2 minuts abans d’encaminar els vestidors. Fins i tot una acció molt discutida faria que el Cerdanyola se n’anés més que enfadat al descans, després d’un gol dins de temps que l’àrbitre no ha fet pujar en el marcador.

A la segona part el Cerdanyola ha sortit amb una marxa més, i Ignasi López, sens dubte el jugador del partit, ho aprofitat per anotar el segon gol visitant. Per sort, però, Joan Mangas no ha tardat ni un minut en tornar posar les taules a l’electrònic. Novament, però, el Cerdanyola s’ha avançat, i quan el Club Hoquei Olot B-Sensible esperava la falta per llençar el lliure directe, ha estat el Cerdanyola qui ha disposat d’aquesta oportunitat, que no ha deixat escapar per posar el 2 a 4 definitiu.

 Nil Rodríguez, jugador CH Olot B-Sensible: El partit a la primera part es decideix per un error meu, que he anat a buscar una pilota que no havia d’anar a buscar, l’àrbitre però ha estat molt rigorosa en aquesta jugada. Hem aconseguit empatar i hem insistit a la segona part, defensant i sortint a la contra. Hem fet el 3 a 2 i en l’última jugada, en una falta molt rigorosa ens han fet el 2 a 4 definitiu. Ells han set molt efectiu cara a porteria i nosaltres no ho hem set.

Baptiste Bonneau, jugador Cerdanyola: Crec que el resultat d’avui és un bon resultat. L’altre dia vam perdre contra el Sentmenat i són uns punts importants. Avui hem jugat més en grup.

Primera victòria del Cerdanyola aquesta temporada i primera derrota de l’Olot, en una lliga que promet ser més igualada que mai.

x