Mohamed Er-Rabehy exposa per primera vegada en solitari al Museu de la Garrotxa

“Cruïlles” és el nom primera exposició individual de l’artista Mohamed Er Rabehy. Un recull de pintures on conflueixen en els paisatges de les dues terres que han marcat la seva vida: els colors terrosos del desert marroquí, on va néixer fa 28 anys, i els grisos de la roca volcànica de la Garrotxa, on viu actualment. El resultat és una combinació única de línies, tonalitats i textures.

Mohamed Er Rabehy, artista: Cruïlles té molts significats, barreja de vivències, d’elements de les dues cultures, del meu país d’origen, el sud del Marroc, Marrakesh, i la barreja d’elements de les vivències i colors dels volcans de la Garrotxa.

Desenes de persones, entre elles l’artista Rosa Serra i l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, van assistir aquest dissabte a l’acte d’inauguració de la mostra.

Rosa Serra, artista: Ell li surt perquè té molta sensibilitat i quan tens molta sensibilitat et surt realment el què ets.

 

Pep Berga, alcalde d’Olot i Regidor de Cultura: És bo que els nostres museus no mostrin només l’obra d’artistes que ja no hi són sinó que també poguem mostrar la d’artistes del present i del futur.

L’exposició es pot veure fins el 24 de novembre a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa.