HomeHonesty utilitza la tècnica ‘Open house’ per a la venda d’habitatges

Un centenar de persones van assistir, divendres passat, a la  inauguració del pis mostra de la promoció d’habitatges que està realitzant la Inmobiliaria HomeHonesty. Amb la tècnica del ‘open house’, aquest pis de mostra permet veure els acabats dels habitatges in situ per a tots els futurs compradors, una tècnica encara poc utilitzada al nostre país.

Àngel Domènech, HomeHonesty: Vam creure, tot i que la inversió que això suposa, que això era necessari. Vam parlar amb els promotors, amb  molta experiència arreu de Catalunya i aquí a Olot també i al final vam acordar que havíem de posar tots de la nostra part i poder fer aquest pis mostra perquè la gent vegi què és el que venem i el que proposem sobre planells.

La primera promoció d’aquests habitatges ja s’està construint. De fet, consta de 17 habitatges dels quals aproximadament una desena ja han estat venuts sobre plànol. Sota la promoció, hi haurà aparcament per a tots els propietaris, a més d’uns aparcaments reservats d’ús públic per als futurs clients dels locals comercials.