La UE Olot aconsegueix la segona victòria de la temporada contra el València Mestalla (1-0)

La Unió Esportiva Olot va aconseguir aquest diumenge a la tarda la segona victòria de la temporada per la mínima contra el València Mestalla. Un miler de persones aproximadament van assistir a l’Estadi Municipal per veure el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga.

L’Olot va començar el partit amb ordre, amb la possessió de la pilota i amb el control del matx. El veterà Alan Baró va aconseguir obrir la llauna al minut 28, amb una excel·lent rematada de cap a la sortida d’un córner. El València Mestalla va estar ben a punt d’empatar el partit al final de la primera meitat, amb un potent xut des de fora de l’àrea que no va entrar per centímetres.

Els vermells no van tenir el matx tan controlat a la segona meitat. Raúl Garrido va apostar per una defensa de 5 i l’Olot es va tancar molt més al darrere davant un València Mestalla que ho va aprofitar per apretar molt més. El filial valencianista, però, no va obtenir premi, ja que no va aconseguir marcar el gol de l’empat. Al minut 79, el conjunt visitant va estavellar una pilota al travesser i l’Olot va acabar demanant l’hora.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Crec que hem sigut un equip immens. Quan hem pogut jugar i quan hem sigut superiors ho hem fet a través del bon joc i de ser dominants a la pilota. I quan ens ha tocat patir, fer arreplegament i ser intensos, agressius i defensar l’àrea, ho hem fet com cal. Això per mi és per estar molt satisfet. Jo sempre dic que aspiro al fet que el nostre equip sigui complet, que domini totes les fases del joc i jo crec que avui ha sigut la millor mostra”.

 

José María Sanz, entrenador València Mestalla: “Yo creo que ellos han sido mejores a la primera parte, lógicamente. Nosotros, esto nunca sabes si es mérito del rival o mérito tuyo, pero yo creo que nosotros hemos estado por debajo de nuestro nivel, sin restar méritos al Olot, que me parece un muy buen equipo, que está muy bien entrenado y que probablemente merece más de lo que lleva”.

Al final, la UE Olot suma tres punts més i aconsegueix, d’aquesta manera, la segona victòria de la temporada, les dues a casa.

Arnau Comas, jugador UE Olot: “Dins el vestidor teníem tranquil·litat, perquè sabem de la manera que hem perdut. Sabem que tenim un gran equip. Estàvem jugant bé. Aquests dos partits havíem perdut per petits detalls. Faltava polir aquests detalls. Crec que avui ho hem fet, sobretot a la segona part hem sabut passar-ho malament durant molts minuts. Entre tots ho hem tret endavant, molt bones sensacions i tres punts més”.

Els vermells s’hauran de desplaçar, precisament, a la Comunitat Valenciana, per enfrontar-se contra el CF La Nucía durant la pròxima jornada de lliga.

x