L’episodi de pluja ha passat per la Garrotxa sense deixar danys importants

Els últims compassos de l’estiu han estat passats per aigua al nord-est de Catalunya. A la Garrotxa l’episodi de pluja va notar-se sobretot el matí de dissabte, però amb menys intensitat que en altres punts de la demarcació com Platja d’Aro. El municipi on més va ploure va ser Mieres, amb 14 mm, seguit de Sant Feliu de Pallerols i les Planes d’Hostoles, amb 10 i 11 mm, de divendres a diumenge. Precisament aquest últim va haver d’aplaçar diversos actes previstos en el marc de la Festa de la Santa Espina. La pluja va provocar també l’anul·lació d’alguns partits del calendari esportiu del cap de setmana, com el derbi entre el Sant Jaume i el Bosc de Tosca.

Afortunadament no s’han de lamentar danys importants a causa de les pluges. Els Bombers van rebre un únic avís dissabte al migdia. Prop de dos quarts de dotze, al veïnat de Sant Iscle de Colltort de Sant Feliu de Pallerols, la caiguda d’un arbre sobre un cablejat elèctric va deixar el veïnat sense electricitat durant 9 hores. Els Bombers no han confirmat que el mal temps fos la causa de l’incident.