L’estudi unparelld’arquitectes participa a la biennal d’arquitectura de Sao Paulo

‘Àgora, escenografia tèxtil’, és la instal·lació amb què l’estudi olotí unparelld’arquiectes ha participat a la 12a Biennal d’Arquitectura de Sao Paulo, una cita que organitza des de 1973 l’Institut d’Arquitectes de Brasil.

La instal·lació, recrea l’edifici de la ciutat esportiva del Morrot a Olot, una obra que ja va ser premiada a la darrera Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme al 2018.

Guillem Moliner, arquitecte: El despatx es relativament petit, fem una feina local en aquest sentit, no hem tendit a treballar en altres països sinó que normalment és en un àmbit molt local. Et dóna aquesta doble perspectiva, aquest treball que fem dia a dia, per altra banda, una mica entendre què és el que es mou al món.

Unparelld’arquitectes és l’única representació catalana, escollida entre 760 projectes de 40 països diferents, dels quals una quarantena es mostren a la Biennal.

x