La història humana de Laboratorios Sobrino queda plasmada en un llibre

La Vall de Bianya segurament no seria el mateix sense Laboratorios Sobrino, actualment Zoetis, una de les empreses més importants al territori i que recentment bona part de la seva història queda plasmada a un llibre que han publicat Toni Bosch, Joaquim Domènech i Ramon Serrat, tres persones lligades a aquesta empresa.

Joaquim Domènech, autor del llibre: La història d’una S.A. ens va semblar molt freda perquè és un història de dades i dates, i ens va semblar que si incorporàvem la part humana d’aquesta història podia quedar molt bé.

Toni Bosch, autor del llibre: També vam demanar a companys de Sobroino si volien fer alguna aportació, explicar alguna vivència d’aquell temps, i vam quedar sorpresos de la resposta i la bona collida i interès que va posar la gent.

Per entendre la magnitud que té i ha tingut aquesta empresa, només cal veure la quantitat de persones que van omplir la sala d’actes durant la presentació, amb treballadors que han passat per Sobrino i ara Zoetis i que l’han fet créixer. A l’acte hi va ser present Giovanni Inturrisi, CEO de Zoetis a la Vall de Bianya, a més de l’alcalde Santi Reixach, que va remarcar la importància que té i ha tingut aquesta empresa pel municipi, creada fa més de sis dècades per Manuel Sobrino.

Deixa un comentari