La pluja no impedeix que el Rally Clàssic dels Volcans ompli de motor i espectacle Olot en la seva 15a edició

La pluja va ser la protagonista, però no va impedir que el Rally Clàssic dels Volcans celebrés aquest dissabte la seva quinzena edició. L’Alberg Torre Malagrida va ser l’escenari de la sortida de la cursa, que va aplegar desenes de persones al passeig de Barcelona d’Olot. Des d’aquest punt van començar a córrer tots els participants.

Meli Subirana, Motor Antic Garrotxa: “Aquesta cursa és una prova no competitiva. Als cotxes se’ls hi marca unes mitjanes molt baixes, que mai passen dels 50 km/h. Cada 30 segons o 1 minut surt un cotxe i fa un recorregut per la Garrotxa, el Ripollès, Pla de l’Estany i algun adjacent més”.

Una edició especial. Motor Antic Garrotxa deixava el relleu de l’organització a Cerdanya Racing, amb la finalitat d’oferir una major projecció a tots els nivells. 75 vehicles purament clàssics buscaven complir els seus objectius.

Meli Subirana, Motor Antic Garrotxa: “Aquesta participació la valorem molt positivament, ja que la gent ha portat moltes persones a la ciutat i, com a turisme, creiem que és una bona prova de cara a promocionar la ciutat”.

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de marques molt diverses, com ara els Porches, passant pels Seat i algun Renault. La bellesa dels vehicles i la rellevància de la prova fan que el Rally Clàssic dels Volcans esdevingui cada any un referent del motor al país.

Deixa un comentari