L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols creu necessàries més actuacions en zones com Sant Iscle de Colltort

Aquest cap de setmana es van viure episodis de pluja intensos a diversos punts de la comarca, especialment a Sant Iscle de Colltort i el barri de Sant Miquel de Sant Feliu de Pallerols, on un arbre va caure sobre el cablejat elèctric i va deixar el veïnat sense electricitat durant 9 hores, tot i que els Bombers no han confirmat que l’incident fos a causa del mal temps.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Aquestes zones de Sant Iscle i Sant Miquel estan una mica oblidades i s’ha de vetllar perquè les grans companyies com Cepsa i Endesa inverteixin més en manteniment, en mantenir netes les zones de pas de les línies. Sempre hem de vetllar perquè aquestes zones fora urbanes, que ja prou complicacions tenen pel fet de viure fora dels nuclis i més la zona de Sant Miquel, que a banda de no tenir aigua els hi posem problemes elèctrics i hauríem de mirar entre tots de destinar-hi els màxims esforços possibles.

L’ajuntament recalca la importància d’actuar en zones com Sant Iscle de Colltort perquè incidents com el que es va viure el cap de setmana passat no es tornin a repetir.