Obre a Olot ‘Delícies sense Gluten’, el primer establiment especialitzat en pa i dolços per a celíacs

Fins fa poques setmanes, moltes de les persones celíaques de la Garrotxa havien de desplaçar-se a altres comarques per trobar pa i dolços sense gluten i de qualitat. Ara ja poden comprar-ne una àmplia varietat sense moure’s d’Olot.  L’empresa ‘Delícies sense Gluten’, amb seu a Vic i obrador a Roda de Ter, ha obert una nova botiga al carrer Mulleras, de la mà dels propietaris de la cafeteria Ca la Paquita de la Plaça Mercat.

Miquel Rovira, Delícies sense Gluten: A Ca la Paquita, quan vam obrir ens van començar a demanar productes sense gluten per poder fer entrepans i vam pensar que podíem donar un bon servei a Olot i comarca.

Delícies sense Gluten és el primer establiment especialitzat en aquest tipus de productes a la Garrotxa. Cada dia, ofereixen pa de tot tipus de cereals sense aquesta proteïna.

Miquel Rovira, Delícies sense Gluten: Pa del dia, panets, brioxeria, pastisseria congelada, lioneses, pans de pessic, galetes, cookies… tot el que una persona que no fos celíaca compraria, aquí també es pot trobar.

L’establiment neix per donar resposta a una necessitat, però no està pensat només per a persones amb celiaquia, també aquelles que vulguin seguir una alimentació saludable.

Miquel Rovira, Delícies sense Gluten: La peculiaritat o la virtut que tenen aquest tipus de cereals és que a part que són molt nutricionals, es posen molt bé.

Properament, Delícies sense gluten ampliarà el seu estoc de productes amb altres aliments, com pasta seca i fresca o pastisseria, i posarà en marxa un petit obrador per a fer entrepans. La botiga està oberta cada dia menys dilluns i ofereix als clients la possibilitat de fer encàrrecs.

Deixa un comentari