Olot opta a ser subseu del Mobile World Congress del 2020 de la mà de la residència Faber

El 2020, Barcelona tornarà a acollir un nou Mobile World Congress, l’esdeveniment més gran del món per a la indústria del telèfon mòbil. La seva organització hauria mostrat interès en expandir-se a altres punts de Catalunya, i Olot ja s’ha posicionat com una de les possibles candidates a acollir algunes de les activitats del certamen. La opció és factible gràcies a la residència Faber.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Un projecte com el de Faber és susceptible d’acollir persones i temes determinants que es vulguin tractar durant el Mobile World Congress… nosaltres hem de fer la sol·licitud.”

La sol·licitud està feta i ara només queda veure si el Mobile World Congress accepta Olot com a subseu. La petició és només una de les oportunitats que ha generat la creació de Faber, afavorint que es desenvolupin a la ciutat projectes de talent amb retorn a Olot.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Aquesta residència és un instrument que ens serveix per a fer tot allò que siguem capaços d’inventar i imaginar, i que acabi tenint un retorn a la ciutat.”

De moment, la única data fixada és la celebració del proper Mobile World Congress, que tindrà lloc a Barcelona del 24 al 27 de febrer de 2020.