Victòria de Pol Espinosa i Cèlia Espinós a la 11a Volta als Volcans amb uns 400 participants

El Centre Excursionista Olot va celebrar aquest diumenge la 11a edició de la Volta als Volcans d’Olot d’atletsime, en la que hi van particpar al voltant d’unes 400 persones de totes les edats i tots els nivells.

Ramon Regí: Dins les curses del CEO és una de les més fàcils, perquè volta pels voltants de la ciutat

La sortida va tenir lloc a les deu del matí des de l’esplenada de l’antiga estació d’Olot per recorrer els diferents volcans que hi ha a la capital garrotxina: la Garrinada, les Bisaroques, Montsacopa i Montolivet. La prova es podía caminant o corrent. Tot sota un recorregut de poc més de 12 quilòmetres i mig amb 420 metres de desnivell.

La victoria en categoría masculina va ser per Pol Espinosa amb un temps de 55 minuts i 28 segons, seguit de Martí baquer i Jordi Roura, que van arribar aproximadament un minut més tard que el vencedor. En noies la millor va ser Cèlia Espinós, amb un temps d’ 1 hora, deu minuts i set segons, seguida de Mònica Espunya amb 1 hora, catorze minuts i quaranta segons. Tercera va finalitzar Mila Duran, amb poc més d’una hora i disset minuts.

Deixa un comentari