Aura Motor rep el premi Toyota Ichiban 2019 que l’acredita com a millor concessionari d’Espanya i un dels millors d’Europa

De mans del president de Toyota España, Miguel Carsi, i davant directius de la marca de fabricants de vehicles, el gerent d’Aura Motor, Jordi Teixidor, rebia ahir el Premi Toyota Ichiban 2019 en nom de tot l’equip del concessionari. El guardó reconeix Aura Motor com el millor concessionari de l’Espanya i un dels millors d’Europa. El reconeixement recau sobre menys d’una cinquantena dels més de 3.000 concessionaris de la marca que operen al continent, per complir diferents vectors d’excel·lència en el passat exercici. Aura Motor va tancar el 2018 com a líder de vendes de la seva zona, que comprèn les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya, havent venut 280 unitats i amb una penetració en el mercat de l’11’5%. Miguel Carsi ha destacat com el concessionari olotí realitza els serveis de venda, postvenda, assegurances o financera sense recollir cap detractor o comentari negatiu, ni tan sols neutre, sobre la seva gestió. En el seu discurs, el president de Toyota a Espanya ha lloat l’equip d’Aura Motor, de qui ha dit que es troba en un cercle virtuós.

Miguel Carsi, president de Toyota España: Tot funciona perfectament. El producte és el que el client demanda, el client està satisfet amb la seva compra i se l’atèn fenomanalment bé. És un compendi de bones formes de treballar que hi ha aquí i no hi ha en altres llocs, ni a Europa. Això és realment guanyar la ‘Champions League’.

Jordi Teixidor, gerent d’Aura Motor: Per a nosaltres és una gran satisfacció poder ser els primers de Toyota. Estem amb una gran marca i la veritat és que ens aporta molta il·lusió per poder seguint treballant i lluitant en el futur, que Toyota és una marca amb un futur esplèndid.

En els tres anys que Aura Motor opera com a distribuïdora de la marca Toyota, ja ha rebut el premi Brit, que l’acredita com a millor concessionari de la zona, el Retailer Excellence a principis d’any, i ara tanca el cercle amb l’Ichiban 2019. El preisdent de la marca a Espanya ha animat l’equip a seguir treballant com ho han fet fins ara.

x