El Club Hoquei Olot augmenta temporada rere temporada el nombre d’equips

Amb diverses lligues ja en marxa, el Club Hoquei Olot és un dels clubs esportius de la ciutat que ha tingut un creixement més destacat en els últims anys. Ha passat de tenir 10 equips a l’any 2010, a tenir-ne 13 fa tres i quatre anys, a tenir-ne 16 per aquesta temporada 2019-2020, un més que l’any passat, que comptaven amb uns 120 jugadors.

Joan Mangas, jugador CH Olot: Estem molt contents perquè creixem tant en nombre d’equips com amb nombre de jugadors, i seguint la filosofia crear jugadors perquè arribin al primer equip,i dels deu que tenim al primer equips, set som de la casa, poca gent pot dir això. I aquesta any tenim el Senior B, que és el Segona Catalana, que a part que estarà format per 8-9 jugadors de la casa, 4 són juniors, que ja estan entrenant amb el primer equip sempre i són els que han de començar a fer un salt per anar renovant les generacions.

La principal novetat d’aquesta temporada, però, és la tornada d’un equip femení, 20 anys després de l’últim. Un grup de nenes amb moltes ganes que volen seguir els passos de l’Anna i la Sofi, i que de ben segur donaran que parlar. Un bon símptoma de la ganes que hi ha pels patins i l’stick a Olot.