El President del Consorci de l’Alta Garrotxa, Santi Reixach, defensa que s’ha parlat amb el territori en l’elaboració del Pla de Protecció

El President en funcions del Consorci de l’Alta Garrotxa, Santi Reixach, s’ha pronunciat per primera vegada després que l’Associació de Propietaris confirmés la seva intenció de presentar una esmena a la totalitat al Pla de Protecció del Medi Natural i el Paisatge de l’Alta Garrotxa. Reixach considera que sí s’ha parlat amb el territori i que calia un document com a punt de partida.

Santi Reixach, President en funcions del Consorci de l’Alta Garrotxa: Ells sembla que presentaran una esmena a la totalitat, aquí decidirà qui hagi de decidir. Jo penso que hem parlat molt amb el territori, potser ho hauríem d’haver fet més. Jo crec que per discutir una cosa hi ha d’haver un document. Parlar molt abans sense cap document no anem gaire enlloc.

Com a alcalde de la Vall de Bianya, un dels municipis de l’Alta Garrotxa, Reixach ha confirmat que el consistori també presentarà al·legacions al pla.

Santi Reixach, President en funcions del Consorci de l’Alta Garrotxa: Nosaltres hem presentat al·legacions en temes urbanístics, tècnicament hi havia algun tema que ens semblava que no estava adeqüat. Trobo que és una cosa que ens fa falta que tiri endavant.

A l’octubre està previst un plenari per a fer  Garrotxa, càrrec que haurà d’assumir en un altre dels batlles de la zona, després que Santi Reixach hagi estat escollit President del Consell Comarcal.