L’escola de ciclisme no pot créixer més per falta d’infraestructures

Ja fa temps que el ciclisme s’està intentant fer un forat definitivament a l’esport garrotxí pel que fa a infraestructures, que puguin assegurar la realització de l’activitat de manera adient, però també des del punt de vista de la seguretat.

El Club Ciclisme Infantil Olot i l’escola de ciclisme que des de fa any promou el medallista de bronze en pista als Jocs Olímpics d’Atenes Carles Torrent aglutina una setantena de ciclistes en etapa de formació, que malgrat els bons resultats que obtenen temporada rere temporada, en el cas de la passada per exemple diversos campions de Catalunya i esdevenint la segona millor escola de ciclisme de Catalunya, segueix tenint dificultats a l’hora d’entrenar ja no només a la comarca de la garrotxa sinó en el global de la demarcació.

L’actual alcalde d’Olot Pep Berga ja va expressar, fa uns mesos, de la voluntat de construir un espai que reuneixi aquestes característiques.

Carles Torrent, Club Ciclista Infantil Olot: Crec que en Pep no ens fallarà, i el que va dir ho complirà i ens farà una voltadora, una pista asfaltada de 300 –ñ 400 metres que ens servir8ia per tenir els nens ben acotats, amb unes instal·lacions adients i segures. Des d’aquí m’agradaria que a nivell comarca i provincial es fes alguna cosa, ja que no h ha unes instal3Lacions. Gràcies a Déu a tots els pobles hi ha camps de futbol, pistes de bàsquet, pavellons… i nosaltres nio una. No estaria malament que els ajuntaments, Consells Comarcals i Diputació es posessin d’acord.

Aquest fet també impedeix a l’escola de ciclisme créixer gaire més.

Carles Torrent, Club Ciclista Infantil Olot: La veritat és que fins que tinguem una instal·lació tancada com Déu mana, jo no m’atreveixo a publicitar i fer més difusió de l’escola, amb el boca a boca en fem prou, perquè70 nens són molts, això són 7 grups els divendres quan sortim, necessitem 3 tècnics per grup…

Molts nens i nenes que els podem veure de tant en tant, en proves com la Remences Kids o la Tondo Kids de fa ben pocs dies.