El CB Vall d’en Bas comença la lliga aquest cap de setmana davant La Garriga i sense el CB Olot i el Club Bàsquet Garrotxa-Santjoanenc

La pilota es posarà a botar, també, a partir d’aquest cap de setmana. Enguany la Tercera Catalana de bàsquet comptarà amb canvis destacats i importants per la comarca, sense el Club Bàsquet Olot, que va perdre la categoria la temporada passada, i sense el Club Bàsquet Garrotxa Santjaonenc, que enguany no ha fet equip a tercera. D’aquesta manera, doncs, i només amb el Club bàsquet Vall d’en Bas, s’acaben els derbis garrotxins.

Gorka De Corral, jugador CB Vall d’en Bas: A nivell esportiu d’equip és bo perquè els derbis costen molt, no saps com aniran i és fàcil perdre aquest tipus de partits, però a nivell de bàsquet garrotxí és dolent que no hi hagi derbis, perquè els derbis fomenten l’afició, omplen pavellons, els nois i noies de la comarca venen, engresquen els nens i nenes…

Un Vall d’en Bas amb canvi d’entrenador. Acabada l’etapa de Joel Sabido, ara és Eduard Jiménez qui exercirà d’entrenador-jugador.

Gorka De Corral, jugador CB Vall d’en Bas: Els partits que hem fet d’amistosos de pretemproada molt bé. Ell dirigeix els equips normal, i quan juga deixa les instruccions de canvis o de qualsevol cosa a la segona entrenador. Per tant, molt bé.

L’en Bas debutarà amb La Garrida, un dels molts nous equips, i per tant desconeguts, que hi ha a la categoria.

Gorka De Corral, jugador CB Vall d’en Bas: No gaire res no en sabem de La Garriga, és un d’aquests equips nous, però sortirem a jugar amb la màxima intensitat, 100% actitud, concentrats i a donar el màxim en aquest primer partit.

El partit es jugarà al pavelló de Sant Esteve aquest diumenge a partir de la 6 de la tarda.

x