El Club Tennis Taula Olot de Divisió d’Honor comença la temporada aquest diumenge a casa davant el Mataró

El tennis taula es posa en marxa a partir d’aquest cap de setmana a nivell competitiu, amb un Club Tennis Taula Olot que encara una temporada amb 5 equips, un menys respecte l’any passat, després de la renúncia de Segona Nacional.

Xavier Sellas, vicepresident CTT Olot: Hi ha hagut un canvi important en el tema esportiu, i és que l’equip de 2a Nacional no el tindrem, per així poder jugar a preferent amb els jugadors joves i amb el nivell que els hi pertoca.

Així doncs, hi haurà equips a Divisió d’Honor, Primera Nacional, Tercera Nacional, Preferent Provincial i Segona Provincial.

L’equip de Divisió d’honor estarà composat per Marc Caymel, Arnau Roca, Adrià Pommier i dos jugadors estrangers: durant la primera part de la temporada Alias Mohamed i durant la segona part l’hindú Pankaj Kumar. D’aquesta manera Alias Mohamed serà el substitut del rus Antón Kotov.

Pel que fa als rivals de la Divisió d’Honor, segons el vicepresident del Club tennis Taula Olot, el nivell aquesta temporada ha augmentat, amb pràcticament tots els equips amb jugadors estrangers de nivell. Tots menys el Mataró, primer rival aquest cap de setmana.

Xavier Sellas, vicepresident CTT Olot: El Mataró és un equip que les últimes dos temporades estava jugant les fases d’ascens a super divisió, però enguany la categoria ha pujat molt de nivell, gairebé tots els equips, tret del Mataró, tenen dos jugadors estranger, no pensem que aconsegueixi el que ha aconseguit en temporades anteriors.

Després de la bona temporada l’any passat, amb la tercera posició i la renúncia al play-off d’ascens, l’objectiu del Divisió d’Honor aquesta temporada és la permanència i consolidar els jugadors de la casa a la categoria. El duel entre l’Olot i el Mataró es durà a terme aquest diumenge a partir de les onze del matí al Pavelló Municipal d’Esports.