Els representants del sector turístic cerquen solucions per al turisme de qualitat

El sector turístic a les comarques de Girona veu com alguns turoperadors que portaven gran quantitat de turistes a la demarcació cauen pel seu propi pes, després d’oferir destins a preus irrisoris.

Antoni Escudero, president de la Federació d’Hostaleria de Girona: Acaba de caure Thomas Cook.

Per atraure el turisme de qualitat, afirmen els responsables del sector, cal fer valer el que el territori i els professionals són capaços d’oferir.

Jaume Dulsat, vicepresident Patronat Turisme Costa-Brava Girona: Naturalment parlem de sol i platja, però hem de posar en valor la gastronomia i la cultura.

Aquesta, segons el Consell Comarcal de la Garrotxa, és la línia que es persegueix i defensa la comarca.

Maria Vidal, consellera Turisme Consell Comarcal Garrotxa: Més enllà que uns es rebaixin és qüestió que cadascú opti per aquest model al seu establiment i que tothom sàpiga què està comprant.

En aquest sentit, Internet pot ser un aliat en la difusió de les qualitats dels establiments i un motivador per millorar, afirmen des de l’Associació de Càmpings.

Gotanegra, president Associació Càmpings Girona: Hi ha unes guies que són les que marquen els estàndars i això ha fet que els càmpings gironins, entre ells competeixin d’una manera sana que ha fet que avui estiguem a la Champions dels càmpings europeus.

Un altre reforç, afirmen es troba en la derivació del turisme des de Barcelona, una oportunitat que s’evidencia més amb la marxa de Ryanair de l’aeroport de Girona.

Jaume Dulsat, vicepresident Patronat Turisme Costa-Brava Girona: Hem d’aprofitar el vent de cua que ens arriba de Barcelona.

 

Gotanegra, president Associació Càmpings Girona: Comunicar l’aeroport de Girona amb Barcelona amb alta velocitat el més aviat possible.

Són algunes de les solucions plantejades des del sector turístic en la recerca del turisme de qualitat.

x