Riudaura habilita un punt de càrrega per a vehicles elèctrics

Des de fa unes setmanes el municipi de Riudaura compte un punt de càrrega de vehicles elèctrics. Una mesura aprovada en l’anterior mandat i que l’actual equip de govern ha recolzat. Aquesta acció suposa un pas i una aposta més cap a les energies sostenibles.

 Agustí Llop, alcalde Riudaura: És un projecte cofinançat per la Diputació a través del pla a l¡’acció i l’ajuntament. Ja hi ha un veí de Riudaura que se’n beneficia i també ha pujat gent d’Olot a aregar el seu cotxe. És un pas que hem iniciat juntament amb la col·locació de plaques solars a l’ajuntament, al centre Cívic i a l’escola que ja les hi teníem, i és un pas que hem d’anar ampliant per ser el més sostenibles possibles

En total són dos els cotxes que poden carregar el seu vehicle en el punt ubicat a Riudaura, que de moment tindrà cost 0.

Agustí Llop, alcalde Riudaura: Actualment el cost per als usuaris és 0 durant tot aquest any, que són les condicions de contractació. I a partir del primer any el consistori cobrarà un preu simbòlic per la càrrega dels vehicles.

Segons el consistori aquesta mesura ja està motivant a altres veïns del poble, amb la intenció de comprar-se cotxes elèctrics.