Castellfollit viu el primer Torneig de la Cinglera reivindicant un camp de gespa

Els jugadors de la Unió Esportiva Castellfollit són tant futbolistes com qualsevol altre, però hi ha una cosa que els diferencia de la resta: la superfície on juguen com a local. El municipi compta amb el darrer camp de terra de la demarcació de Girona, i això els provoca diversos inconvenients amb el futbol base, al competir en un terreny poc agraït per a les caigudes. Però per demostrar que aquí l’ambient de futbol es viu d’una manera especial, el club ha creat el Torneig de la Cinglera, que viurà la primera edició aquest dissabte al matí.

Miquel Andújar, president UE Castellfollit: Per fer un torneig de benjamins i prebenjamins perquè la mainada gaudeixi jugant a futbol i promocionant-nos, però també per a fer una reivindicació per a posar algun dia gespa al camp de Castellfollit de la Roca.

Hi haurà una quinzena d’equips, que hi participen amb la voluntat de viure un bon inici de temporada, i ho faran a Castellfollit, on la pilota corre igual, però al seu voltant s’aixeca una polseguera que impedeix veure la solució a la manca de gespa del camp de futbol.

x