El grup de show i la parella Artur Balagué i Eli Prat, seran els representants del CPA Olot al Catalunya Stars

El primer equip de grups de show, a l’equip vermell i la parella formada per Artur Balagué i Eli Prat, al groc, seran els representants del Club Patinatge Artístic Olot al Catalunya Stars. La tercera edició d’aquest espectacle sobre rodes tindrà lloc aquest dissabte a partir de les sis de la tarda al Pavelló de Fontajau de Girona, i es podrà seguir en directe per Olot Televisió.

Aquest dissabte es disputa al Pavelló de Fontajau de Girona la tercera edició del Catalunya Stars de patinatge artístic sobre rodes. Un espectacle d’aquesta modalitat esportiva amb els millors patinadors de Catalunya en les diferents categories.

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: Suposo que l’èxit d’aquet format és que enganxa molt el públic el fet que és una competició i el poder veure competir junts tot tipus de modalitats

Tres seran els grups de patinadors que participaran al Catalunya Stars. Barrejats, independentment de la modalitat (individual, parelles o grup de show), i del club en què pertanyen. Com és habitual el CPA Olot hi tindrà una important representació.

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: Tenim a l’equip vermell el primer equip de grups de show gran, i al grup groc a la parella Artur Balagué i Eli Prat.

El Catalunya Stars és una competició organitzada per la Federació catalana de Patinatge que reparteix també, segons la posició, premis en metàl·lic.