Els partits independentistes del ple d’Olot expressen el seu suport als detinguts

L’anunci de l’entrada a presó dels set independentistes detinguts per la Guàrdia Civil aquest dilluns, acusats de terrorisme, va provocar que es convoquessin concentracions espontànies de suport arreu del territori. A Olot, desenes de persones van concentrar-se davant els Jutjats com a protesta. Els partits independentistes també van condemnar els fets a l’inici del ple.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: Som molts en aquest país els que hem perdut la confiança en la justícia, no esperem res de bo.

Anna Barnadas, Portaveu ERC Olot: La repressió no és la solució, o aquest estat espanyol opta pel diàleg o la veritat és que ho passarem realment molt malament tothom.

Lluís Riera, Regidor CUP Olot: Veiem com set persones més se’n van a la presó i això és la seva actitud de diàleg. Ens quedem avui per respecte, però sinó ens haguéssim aixecat i haguéssim marxat, perquè és lamentable viure en aquest estat espanyol de caire feixista i totalitari.

Davant d’aquestes declaracions del regidor de la CUP, el portaveu del PSC d’Olot, Josep Guix, va anunciar que presentaria una queixa formal.

x