El CEF Bosc de Tosca supera per la mínima l’AD Guíxols en la quarta jornada de lliga (1-0)

L’emoció va ser l’ingredient principal en la quarta jornada de lliga de Segona Catalana a Bosc de Tosca. Els jugadors de Miquel Salavedra van aconseguir una victòria important per la mínima davant l’AD Guíxols. Els dos equips van guardar un minut de silenci en memòria del capità infantil del Joventut Sant Pere Màrtir, un jove de 13 anys que ha mort, a causa d’una malaltia.

El Bosc de Tosca va sortir endollat i va començar a crear ocasions de gol ben aviat. Tant va ser així que, al minut 14, Alejandro Gaitán va aconseguir obrir la llauna. El Guíxols, però, no els va posar les coses fàcils als garrotxins. De fet, els visitants van demanar mans i penal en aquesta acció, l’última de la primera meitat, que va ser intensament protestada.

La represa va ser una anada i vinguda de pilotes. El Bosc de Tosca no va poder mantenir la possessió de la pilota i va buscar crear perill al contratac. Els locals van haver de partir de valent per defensar l’avantatge que disposaven. De fet, el Guíxols va aconseguir el gol que tant havia buscat, però l’àrbitre el va anul·lar per fora de joc. Els últims minuts van ser d’infart. El conjunt visitant s’acostava cada vegada més a la porteria groguenca, però finalment els tres punts es van quedar a casa, en bona part gràcies a la feina del porter de casa i de l’afició local.

Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “El rival també juga i també vol guanyar, però ens hem defensat amb ungles i dents. En definitiva, molt content i satisfet per la victòria”.

 

Toni Sánchez, entrenador AD Guíxols: “La segona part hem canviat tot el sistema, la manera de jugar. D’aquesta manera, hem pogut tenir moltes ocasions. Avui no ha volgut entrar. Te’n vas amb gust de joc bo, per la millora, però no pel resultat”.

El Bosc de Tosca s’enfrontarà a casa del CE Bescanó la pròxima jornada i l’AD Guíxols competirà contra un altre conjunt garrotxí, el CF Sant Jaume de Llierca.