El CB Vall d’en Bas comença la temporada amb bon peu i supera el CB La Garriga (63-54)

El CB Vall d’en Bas va començar la temporada amb bon peu i va guanyar diumenge a la tarda el CB La Garriga en la primera jornada de lliga a Tercera Catalana. Un centenar d’espectadors es van aplegar al pavelló municipal per veure l’estrena del primer equip. La Vall d’en Bas va començar el partit amb caràcter i dominant els aspectes del joc. Tot i això, la Garriga posava esperances i no va deixar que l’equip local se n’anés en el marcador. La diferència en l’electrònic a la mitja part tampoc era tan clara. 36-24 al descans.

El tercer període va tornar a posar les coses al seu lloc. La Vall d’en Bas va proposar un joc més calmat i la jugada els va funcionar. Els blaus se’n van anar de 21 al tercer quart, la màxima diferència des de llavors. Tot i això, l’últim quart no va ser una bassa d’oli per a les aspiracions locals. La Garriga no va tirar la tovallola i a poc a poc anava retallant les diferències. Una barreja de desconnexió i dificultat per sortir de la pressió va convertir un final plàcid per als interessos locals en un final d’infart. Amb un 2+1 a un minut per al final, els visitants es van posar a només 6 punts.

La Vall d’en Bas, però, no es va deixar sorprendre i va acabar aconseguint la primera victòria de la temporada, tot i que, està clar, s’han de polir molts aspectes.

Eduard Jiménez, jugador-entrenador CB Vall d’en Bas: “Crec que hem fet un bon treball, amb moltes coses a corregir encara, però amb un nivell bastant elevat per al moment de temporada que estem”.

 

Jordi Vera, entrenador CB La Garriga: “El plantejament ha estat anar a intentar a veure si som capaços, forçant molt més en atac, d’acostar-nos i per intentar arribar al final del partit de manera igualada”.

El CB Vall d’en Bas s’enfrontarà fora de casa contra el CB Salt C durant la segona jornada.

 

x