La UE Olot perd al camp de La Nucia malgrat haver fet un bon partit (2-1)

La Unió Esportiva Olot torna d’Alacant amb les butxaques buides, després de perdre per 2 gols a 1 davant un dels equips nous però més que preparats de la categoria, La Nucía, i amb Peque a l’onze titular.

El partit ha començat de la pitjor manera pels jugadors de Raúl Garrido, quan els locals s’han avançat per mitjà de Javi Cabassa al minut 5 de partit, que ha aprofitat la rematada d’una jugada que venia des de la banda dreta. L’Olot, eprò, no ha perdut la cara al partit, i Natalio ha pogut fer el gol de l’empat al minut 23, gràcies a una passada d’Eloi Amagat, per aconseguir el seu primer gol amb la camiseta de la Unió esportiva Olot. malauradament, però, La Nucía s’ha tornat a posar per davant, dotze minuts més tard gràcies a Pedraza, en un moment del partit on l’Olot havia fet un pas endavant.

A la segona part la Unió Esportiva Olot ha disposat de ombroses ocasions, que han fet posar en alerta els locals, veient com els garrotxins prenien el control del partit tot i anar per sota en el marcador. Gran segona part sense premi, ja que el partit ha finalitzat amb 2 a 1 favorable als valencians.

Amb aquesta derrota la UE Olot baixa a la 12a posició mentre que La Nucia continua a la part alta de la taula. La setmana que ve la Unió Esportiva Olot visitarà al Sabadell, setens a la classificació.

x