L’Ajuntament de la Vall de Bianya felicita un any més la veïna centenària Conxita Vilalta, que compleix 105 anys

Un any més. L’Ajuntament de la Vall de Bianya va anar a felicitar diumenge al matí una veïna del poble que complia 105 anys el dia de Sant Miquel. Conxita Vilalta va rebre l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach, que li va portar un ram de flors. També van assistir-hi regidors i membres de la Comissió de Festes. I és que complir anys sempre és motiu de celebració.

Santi Reixach, alcalde Vall de Bianya: “Ha viscut moltes vivències. Jo he estat moltes vegades aquí xerrant amb ella i dóna per anar parlant i anar explicant històries. Són molts anys de vida i amb la memòria que té els pot explicar en salut. És una cosa que no té preu”.

Conxita Vilalta va néixer l’any 1914 i va explicar el secret de la seva fórmula personal per viure tants anys i tenir una salut de ferro.

Conxita Vilalta, àvia homenatjada: “El meu secret és no treballar molt i no menjar gaire. Tenint salut com tinc, sí. Sense salut, no. Però tenint salut com tinc, ja hi signaria d’anar passant”.

D’ençà que va celebrar el seu centenari, l’Ajuntament porta un present cada any a la veïna de la Vall de Bianya.

Santi Reixach, alcalde Vall de Bianya: “Jo penso que és el mínim que podem fer. Nosaltres des de l’Ajuntament mirem de cuidar aquest tema. A més, ens veiem cada dia i tot sovint ens trobem i fem petar la xerrada”.

Cada any se celebra un dinar amb amics i veïns per festejar l’aniversari de la ConxitaReconeixaments i vivències, a les quals podrà afegir l’experiència d’avui.

x