L’EF Garrotxa segueix enratxada en el seu retorn a la quarta catalana amb una victòria al camp del Joanetes (2-3)

En el partit de quarta catalana entre el Joanetes i l’Escola de Futbol Garrotxa, també s’ha dedicat un minut de silenci a Arnau Serrat, el jove jugador del Sant Pere Màrtir víctima d’un càncer.

La primera part ha estat indiscutiblement pels visitants, que al minut onze van avançar-se de penal després d’una acció molt discutida pel Joanetes. ha estat Aleix Martí l’encarregat de transformar la pena màxima. Un quart d’hora més tard, al 26, Adrià Andurell anotaria el segon, després d’una errada de la defensa local.

Uns minuts més tard el Joanetes tindria la oportunitat d’escurçar distàncies, després que l’àrbitre xiulés, novament, un penal molt discutit. Però el Joanetes ho ha desaprofitat i se n’ha anat a la mitja part amb cares llargues i molta feina per fer en els segons 45 minuts.

La segona part ha estat completament diferent a la primera. Amb un Joanetes més atacant. Isaac Oliveras marcaria l’1 a 2 al minut 58 en una acció fortuïta, i  Arnau Vallès marcaria l’empat a falta de poc més de deu minuts per acabar el partit. Però només 5 minuts més tard els locals han vist com Sambala Dambala els hi aixafava la guitarra d’una remuntada i un empat més que valuós després de veure com havia anat el partit. 2 a 3 i victòria per una Escola de Futbol garrotxa que porta un inici de lliga brillant.

Daniel Torres, entrenador EF Garrotxa: Victòria molt complicada. Hem sortit molt bé a la primera part, amb moltes arribades i ens hem ficat 2 a 0. A ells al principi els hi ha costat molt i no sabien com sortir de la nostra pressió.

Francesc Pagès, entrenador Joanetes CF: No ha estat el nostre millor dia. Hem estat desencertats amb tot, no hem aconseguit lligar cap jugada de tot. A la segona part els hem anat a buscar més a dalt, hem intentat tenir una mica més la pilota. Ho hem mig aconseguit i amb els dos gols semblava que podíem fer quelcom més, però se’ns ha girat. Crec que la Garrotxa són els mereixedors d’aquest partit.

Aquesta temporada s’ha produït la bona notícia del retorn d’un equip històric a la comarca: l’Escola de Futbol Garrotxa, que torna a la quarta catalana amb jugadors molt joves amb ganes de tornar a lluitar amb els equips de la comarca.

Daniel Torres, entrenador EF Garrotxa: Sí la veritat és que feia molt de temps que no fèiem un equip de quarta catalana. Estem molt il·lusionat. L’equip està format de jugadors que pugen de juvenils, i han fet un gran esforç per fer l’equip, i la nostra idea és fer-ho el màxim de bé possible.

x