El Teatre Principal d’Olot acull la presentació del Campus Garrotxa davant de gairebé 450 persones

El Teatre principal d’Olot va acollir, divendres passat, la inaguració del Campus Garrotxa, una iniciativa del Cercle EURAM amb l’objectiu d’atreure, mantenir i potenciar el talent a la comarca.

La inauguració va comptar amb la presència de la consellera d’empresa i coneixement, Àngels Chacón, a més d’intervencions a càrrec de l’alcalde d’Olot, Pep Berga i els representants del cercle EURAM.

L’acte, també va comptar amb dues ponències. La primera va ser a càrrec de Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 en ACCIÓ, agència de la Generalitat de Catalunya i Joan Roca, expert en formació en el sector industrial.

La segona, una conferència sobre intel·ligència artificial a càrrec de l’economista i catedràtic de la Universitat de Colúmbia Xavier Sala i Martín.

Xavier Sala i Martín, economista: La idea clau d’aquest centre és això, apropar diferents talents de diferents industries que no es coneixen de res perquè tu saps que quan els posis junts, quan discuteixin de coses sortiran idees, i d’aquestes idees sortiran projectes, negocis…i ells mateixos se’n beneficiaran.

La presentació, va comptar amb totes les entrades exhaurides i un total de gairebé 450 persones.

Deixa un comentari