Garrotxins i garrotxines expressen missatges d’esperança davant l’Ajuntament d’Olot en motiu de la vaga pel clima

Divendres a la tarda a tot el món va celebrar-se la vaga pel clima, per tal de reclamar un canvi de tendència en el model mediambiental. A Olot, davant l’Ajuntament va habilitar-se un micròfon obert perquè tothom qui ho volgués expressés de múltiples maneres les seves demandes i esperances per un altre món possible.

A peu o en bicicleta. Desenes de persones van arribar divendres a la tarda davant l’Ajuntament d’Olot en motiu de la vaga pel clima, adults però també nens i nenes, alumnes d’escoles verdes que van contribuir amb l’acte amb dibuixos, escrits o parlaments. Ells són el futur immediat de la societat, i volien expressar la seva preocupació pel medi ambient.

En aquesta ocasió, el desenvolupament de la vaga a Olot no va organitzar-lo cap entitat concreta, sinó un col·lectiu sorgit espontàniament i batejat com a Garrotxa pel bon clima, d’on s’han coordinat totes les propostes. A les persones concentrades a Olot els agradaria que el missatge de l’emergència climàtica no desaparegués passat aquest dia, sinó que perdurés i motivés noves accions.

Amb música, manifestos o imatges. Tothom qui ho va voler va poder expressar les seves reivindicacions pel canvi en la deriva mediambiental que pateix el planeta.