Eli Prat i Artur Balagué finalitzen segons al Catalunya Stars 2019 i el grup de show gran del CPA Olot acaben terceres

Aquest cap de setmana el pavelló de Fontajau de Girona ha canviat el bàsquet d’alt nivell per patinatge artístic d’alt nivell, amb la celebració de la 3a edició del Catalunya Stars, un autèntic espectacle que aglutina el bo i millor del patinatge artístic català, amb noms com el de Carla Escrich, Pere Marsinyach o els grups de show grans del CPA Girona i el CPA Olot. En definitiva: gairebé una desena de medallistes als passats World Roller Games davant 4.000 espectadors.

L’equip guanyador de l’edició d’enguany ha estat el de color blau, format per Carla Escrich o el grup de show petit de l’Aldea, amb un total de 421.2, obtenint 314.3 en votació dels jutges i 106.9 en els vots del públic a través d’instagram. En segons posició va quedar l’equip groc, del qual formaven part la parella del CPA Olot Eli Prat i Artur Balagué o les campiones del món de grups de show gran, el CPA Girona, , obtenint 416.6 punts (313.4 en la valoració del jurat i 103.2 en la votació popular. Finalment, els tercers classificats van ser l’equip vermell, del grups de show del CPA Olot i el ball de la passada temporada ‘No em tallis les ales’ i Pere Marsinyach, entre d’altres, amb un resultat de 415.9 (313.2 per part dels jutges i 102.7 per part del públic)