Mas Corominas de Begudà acull la segona edició del Pigfeet solidari

Una petjada solidaria, és el que s’ha visctut aquest cap de setmana al Mas Corominas de Begudà. S’ha celebrat el Pigfeet solidari, un festival benèfic amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

Concerts, espectacles, tallers, activitats pels més petits, foodtrucks és el que vam poder trobar als paratges del Mas Corominas. Les dues empreses organitzadores del Pigfeet, Porcs Casolans Corominas i Activity Point han pogut portar a terme el projecte amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i una vintena d’empreses de la comarca.

Jordi Sucarrats, organitzador del Pigfeet: Som una associació sense ànim de lucre que realitzem un cap de setmana solidari per recaptar fons contra el càncer infantil. Ho fem al Mas Corominas de Begudà i la jornada dura de dissabte a diumenge. Repleta d’activitats esportives, foodtrucks, concerts, un petit market, espectacles…tot això en un caire familiar on conviuen colors i somriures, això és el Pigfeet.

En aquesta edició, el benefici anirà destinat a la investigació del càncer infantil del hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

x