Castellfollit de la Roca celebra el Torneig de la Cinglera amb prop de 200 participants

Castellfollit de la Roca va acollir aquest cap de setmana el Torneig de la Cinglera, on hi van participar setze equips procedents de tota la demarcació, portant dos-cents jugadors a les instal·lacions del club, que malgrat les seves condicions no van ser un impediment pel bon desenvolupament del campionat. Es tracta del darrer camp de terra de les comarques gironines i això els provoca diversos inconvenients amb el futbol base.

Miquel Andújar, president UE Castellfollit: Per donar ressò que la UE Castellfollit necessita canviar el terreny de joc, és a dir, necessitem gespa artificial o natural.

Alguns dels equips convidats van rebutjar la participació al torneig a causa de les condicions del terreny de joc.

Xevi Badosa, coordinador UE Castellfollit: Vam explicar als clubs que el camp és de terra i ens hem trobat amb alguna negativa. Agraïr als 16 equips que han vingut la seva participació.

 

Jordi Bonet, vicepresident Federació Catalana de Futbol: Castellfollit és dels tres camps que queden a tot Girona on encara no hi ha gespa artificial i en tot Catalunya estem parlant que potser hi ha 15 o 20 casos com aquest. Estan treballant molt bé el futbol base i el 4a Catalana i tenen la instal·lació que tenen.

El club continua reivindicant la necessitat d’instal·lar gespa artificial al camp per tal de seguir apostant pel futbol base.

x