El PSC d’Olot presentarà al·legacions al projecte de l’Espai Cràter amb propostes que vol negociar

El PSC d’Olot està d’acord amb la necessitat d’un espai d’interpretació del vulcanisme modern i amb la ubicació de l’Espai Cràter, però té diferències pel que fa als espais que han de conformar les instal•lacions, punts que deixaran per escrit en les al•legacions que presentaran aprofitant el període d’exposició pública del projecte bàsic. D’entrada, el partit dels socialistes no creu que hi faci falta un nou auditori amb capacitat per a 100 persones.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: A l’entorn de l’Espai Cràter hi ha moltes sales de conferències i no ens cal. Trobem insuficient l’espai de lavabos.

També creu que farà falta un espai de cafeteria, en contra de l’equip de govern, que vol incentivar els visitants a adreçar-se a les cafeteries del centre d’Olot.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: Aquestes són mentalitats de petit botiguer, com aquell qui diu. Escolti, no. En tot cas la gent s’asseu en una taula, planifica la visita i després ja aniran a Olot a dinar o a fer altres consumicions.

El PSC considera que caldrà un pla de mobilitat amb partides del pressupost per a accessos i aparcaments.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: Ens sabria greu que no hi hagués un espai de negociació perquè voldria dir que es quedarien sols llavors.

El partit dels socialistes creu que s’haurà de contemplar la diversificació d’accessos fins al volcà Montsacopa, perquè no s’hi creïn massificacions, i limitar l’accés a les zones residencials properes.