Ja es poden adquirir les entrades per a la 6a edició de l’itinerari cultural de la Vall de Bianya, la Bianyal

El proper cap de setmana la Vall de Bianya acollirà la 6a edició de la Bianyal, un itinerari que barreja el patrimoni històric i cultural del municipi amb la col·laboració d’artistes que mostren les seves propostes a diferents punts d’interès de la vila. Enguany l’esdeveniment ha rebut el premi com a millor activitat de Catalunya del 2018 en la categoria d’espais i iniciatives, on l’organització ha agraït al consistori la seva aposta cap a l’activitat.

David Santaeulària, organitzador de la Bianyal: És complicat que un lloc en el qual no hi havia excessiva tradició sobre aquestes activitats i un lloc petit, faci una aposta que en un principi té un punt arriscat.

Enguany la ruta començarà a la casa de colònies Mas Coromina, seguirà per Sant Pere Despuig, continuarà pel Mas Sobeies i tornarà al mateix punt d’inici. Un itinerari que comptarà amb la col·laboració de set artistes i diverses associacions com el Festival Lluèrnia, l’U del Bach i la cooperativa cultural Rizoma de Celrà.

David Santaeulària, organitzador de la Bianyal: Cada any incorporem, per ampliar la difusió i sobretot per crear xarxa i trobar la possibilitat de col·laborar amb altres entitats i fer una transferència de coneixements i un intercanvi d’artistes, cada any intentem buscar nous col·laboradors.

Divendres 11 d’octubre tindrà lloc el concert de Miquel Abras a l’església Santa Margarida de Bianya. Dissabte hi haurà dues sessions de l’itinerari, la primera a 2/4 d’onze del matí i la segona a les 4 de la tarda. Diumenge hi haurà una única sessió, també a 2/4 d’onze del matí. Les visites són guiades i les places limitades, les entrades es poden adquirir via correu electrònic, trucant al 972 290 933 o presencialment a les oficines municipals de l’ajuntament per un preu de 10 euros.

x