L’Ajuntament d’Olot enderrocarà de forma imminent el bloc de pisos on va cedir un sostre i els dos del seu costat

Aquest cap de setmana va haver-hi un nou esfondrament al número 14 del carrer Lliberada Ferrarons d’Olot. Les bigues del sostre de la segona planta de l’edifici van cedir cap a l’interior sense provocar ferits ni altres desperfectes. La Policia Municipal i els Bombers van rebre l’avís el diumenge a dos quarts de vuit del matí, i una dotació es va desplaçar al lloc dels fets per fer les comprovacions de seguretat. La zona ja estava acordonada des de feia dies per evitar qualsevol incident.

Jordi Güell, Regidor Urbanisme i Habitatge Aj. Olot: No ha caigut la teulada ni cap element a la via pública. Perill en principi no n’hi ha cap.

L’Ajuntament d’Olot ha confirmat que es tracta d’un edifici abandonat que detectar-se en la diagnosi de l’habitatge del barri el 2016 pel seu mal estat, juntament amb els dos immobles del costat, el 12 i el 16. Al juliol, la Junta de Govern Local d’Olot va aprovar el projecte d’enderroc de les tres finques i la seva execució subsidiària, que hauran d’assumir els diversos propietaris.

Jordi Güell, Regidor Urbanisme i Habitatge Aj. Olot:És un procediment molt llarg. El succés ha coincidit amb la publicació als butlletins oficials de les notificacions. Ara la gent es dona per notificada encara que no hagi dit ni ase ni bèstia. Ara ja podem enderrocar i de fet ja hem iniciat el procés de contractació de l’empresa que ha de fer l’enderroc.

Segons han confirmat avui des del consistori, els tràmits de notificació estan en el seu tram final i l’inici de les tasques d’enderroc és imminent.

 

x