Stef s’incorpora com a patrocinador principal de la UE Olot

La Unió Esportiva Olot ha presentat oficialment la incorporació d’un nou patrocinador principal. Es tracta de l’empresa de logística Stef, amb planta a Les Preses. Stef ha signat l’acord per una temporada amb la voluntat, tant de la pròpia empresa com pel club, perquè en siguin més.

 Enric Vila, director promoció econòmica UEO: Aquest estiu ens ha sortit la possibilitat e contactar amb Stef. I per la Unió Esportiva Olot suposa un honor i un orgull presentar en societat aquest acord. Aquest acord suposa un impuls econòmic, social i de visibilitat pel nostre club, comptar amb una multinacional d’aquesta mena.

 Antonio Uceda, director comercial Stef: Avui m,és que formalitzar una cord de patrocini, el que celebrem és que passem a formar part d’aquest club i aquesta família. Estem orgullosos que el nostre logotip  llueixi a la samarreta de la Unió Esportiva Olot.

 Joan Agustí, president UEO: Penso que és formidable que una multinacional de la logística es fixi amb un equip de futbol, amb una activitat que agrada a milers de persones i que s’acosti al territori d’aquesta manera.

Stef és una de les multinacionals d’aquest àmbit més importants d’Europa i ja t ha estat sent patrocinador d’un equip de rugbi a França a més de tornejos de Padel, entre altres.

La signatura de l’acord es va coincidir amb les presentació de les equipacions de la temporada 2019-2020. Vermell, groc i negre són els colors de les tres samarretes de la Unió Esportiva Olot, amb Manxa, Royal Verd i Stef com a patrocinadors principals.

Deixa un comentari