Joan Llop ha estat elegit nou president del Club Poliesportiu Santjoanenc

No són temps fàcils al Club Poliesportiu Santjaonenc. Després de la no participació de l’equip de Tercera Catalana de Bàsquet, se li afegeix la recent retirada del Santjaonenc de futbol a la Quarta Catalana. Entre mig d’aquests dos fets s’han dut a terme eleccions al club després de molts anys, de les quals n’han sortit com a vencedors per un 74% dels vots i un 40% de participació dels socis votants, la nova junta, formada per Joan Llop, president, Miquel Batlle, tresorer, i Xavier Alonso, secretari. Tres persones amb ganes de recuperar la vitalitat d’un dels clubs esportius més importants de la comarca.

Miquel Batlle, tresorer nova junta CPS: Ara el que volem fer a través de molt de treball, és fer créixer el club, professionalitzar-lo, reduir costos, fer una millor planificació i manteniment, perquè els socis quan vinguin es sentin bé.

Entre altres accions que vol dur a terme la nova junta destacacol ·laborar al màxim amb les diferents juntes de les seccions de bàsquet, futbol i natació; potenciar la figura del coordinador i millorar l’organització del gimnàs, per tal d’encabir-hi més activitats dirigides. Un altre dels objectius serà reactivar la secció de muntanya, realitzant més activitats i sortides.

Xavier Alonso, secretari nova junta CPS: Revitalitzant excursions, també activitats de BTT, que fa anys que no se’n fan

Des de la junta també s’han explicat els motius de la recent retirada del primer equip de futbol.

Joan Llop, president CPS: va ser una sorpresa molt desagradable, per cert. Després de les eleccions, al segon partit de lliga, l’entrenador  ens va plegar de cop. Vam intentar buscar un altre entrenador, vam parlar amb el jugadors, i els jugadors van dir que si no era en ‘Ketxa’ no volien a ningú més. I van plegar.

L’objectiu del club és recuperar l’equip de quarta catalana el més aviat possible.