La penya Aoapix celebra 30 anys amb activitats durant tot diumenge

Després de 30 anys la penya Aoapix segueix més activa que mai i aquest diumenge els seus membres han organitzat una jornada plena d’activitats per celebrar el seu aniversari. La festivitat coincideix amb el ja tradicional mercat de la joguina que organitza la mateixa entitat, de manera que la jornada comptarà amb activitats per a petits i grans. La primera serà una marxa per les fonts, majoritàriament en desús d’Olot.

Pep Compte, penya Aoapix: Vam intentar que fos una marxa que tingués set quilòmetres però se’ns ha allargat una mica i l’hem fet per les fonts d’Olot, majoritàriament que no ragen. Passem per fonts que s’han perdut o que han quedat tapades per la vegetació i que ja estan en desús. D’aquí la marxa de les fonts.

Una part del preu de les inscripcions es destinarà a la Fundació Albert Bosch i a la seva tasca per a la investigació del càncer infantil, ja que l’entitat intenta que la majoria dels seus actes tinguin un rerefons solidari.

Xarli Reixach, penya Aoapix: En certa manera ja té aquest punt de solidaritat, que últimament amb els nostres actes sempre hem intentat tenir i treballem colze a colze amb la Fundació Albert Bosch.

Els que no poden faltar durant la festivitat són el Porc i el Xai, membres característics de l’entitat, que hi participaran amb una cercavila i un posterior ball, que seguirà amb una cargolada popular com a dinar i un concert de corrandes a la tarda. La programació completa es pot visitar al web de l’entitat, www.aoapix.cat