La Vall d’en Bas s’agermana amb Zigoitia per treballar temes com la violència de gènere i el dret a decidir

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha aprovat per unanimitat  l’agermanament amb Zigoitia, un municipi ubicat a Araba. La iniciativa sorgida pel poble basc prové de les similituds entre municipis pel que fa a habitants, paisatge i línies de treball.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: Ells són els que fan el primer pas, en parlem, elaborem un conveni d’agermanament, el treballem, incloem tots aquells punts que hem publicat i a partir d’aquí es van estrenyent una mica les relacions.

La declaració d’agermanament exposa, entre d’altres punts, la importància de treballar conjuntament contra la violència de gènere i pel dret a decidir.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: Hi hem volgut afegir dins d’aquest agermanament aspectes ideològics per treballar contra la violència de gènere i treballar per les idees i els valors del dret a decidir de la República d’Independència.

Aquest és el primer agermanament de la Vall d’en Bas, on el batlle ha afirmat que el vincle ha de servir per treballar junts i estrènyer llaços. Tot i que encara no s’han confirmat les dates, ja s’està treballant en una possible reunió per tal de començar a concretar les accions a dur a terme.

x