Més de 250 esportistes conformen les 6 seccions del CN Olot per aquesta temporada

El Club Natació Olot va celebrar dissabte a la tarda la presentació oficial de les sis seccions esportives de competició. La natació, el waterpolo, el tenis, l’atletisme, el triatló i el futbol de veterans són les sis disciplines protagonistes. Aquest any el club compta amb més de 250 esportistes.

Gemma Soy, presidenta del CN Olot: “Fem una valoració molt positiva de l’increment de la base que anem tenim, per tal que al final als equips de competició de categoria absoluta hi hagi gent amb nivell per anar competint a les diverses competicions”.

La presidenta del CN Olot també va destacar l’aposta total del club amb l’esport de base i la seva respectiva formació.

Gemma Soy, presidenta del CN Olot: “Aquí el nen o la nena ve a aprendre a competir, no ve a guanyar, ve a conviure. També ve a aprendre els valors que li podem donar i que dóna, de fet, l’esport en si”.

L’acte es va completar amb un sopar i lliurament de trofeus de la temporada passada.