Santa Pau aconsegueix reduïr el nombre de vehicles del nucli antic gràcies a la ubicació de la nova oficina de turisme

L’oficina de turisme de Santa Pau va atendre durant el passat mes d’agost un total de 2.329 visitants, 500 més que l’any passat. Unes xifres que el consistori ha valorat com a molt positives, gràcies, en part, a la ubicació de la nova oficina a l’entrada del municipi.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Per tant la valoració és positiva, no sabem si és el fet que hi hagi la nova oficina de turisme o que hi hagi hagut més gent a la comarca i per tant a Santa Pau, però estem contents d’aquestes dades obtingudes.

Els visitants atesos han estat, majoritàriament famílies procedents de Catalunya, concretament de la província de Barcelona. Tot i que també hi ha hagut turistes de països com França, Sud Amèrica i Estats Units. Uns visitants que han pogut adreçar-se a l’establiment ubicat a l’inici del municipi, sense necessitat d’entrar fins al nucli antic, fet que ha permès també una reducció del trànsit de vehicles en aquesta zona.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Disposar d’aquest aparcament aquí amb una capacitat important de vehicles sempre ajuda a eliminar o reduir el trànsit del nucli antic. Una mica l’objectiu de fer aquesta oficina aquí també buscàvem això, una millor atenció de cara al visitant, a l’entrada al poble trobar el punt d’informació i també reduir el volum i el trànsit de vehicles del nucli antic.

Tot i que la ubicació de la nova oficina ha afavorit la reducció dels vehicles al nucli antic, el consistori ha afirmat que seguirà treballant perquè els veïns de la zona comptin amb més espai d’aparcament i es pugui continuar reduint el trànsit de la zona.

x