Aquest cap de setmana Besalú acollirà la 10a edició de la fira Literària Liberisliber

Aquest cap de setmana torna a Besalú la fira literària Liberisliber amb la seva desena edició. Enguany hi participaran 65 editorials, una xifra que ha augmentat respecte els anys anteriors gràcies a la voluntat de donar la oportunitat a les editorials júnior de tenir el seu lloc al festival. Després de deu anys, l’organització agraeix l’alta participació d’any rere any i la confiança que el públic i els participants han dipositat en el certamen.

Miquel Àngel Codes, fira Liberisliber Besalú: Nosaltres els organitzadors no som els mateixos, l’esdeveniment ha anat mutant molt, i evidentment és un moment ideal per plantejar-te com afrontes el futur, sobretot a partir d’un fet inqüestionable que és l’èxit de la fira.

Seran prop de 50 els autors convidats a firmar llibres, a banda de la resta d’experts del sector literari que hi participaran.

Miquel Àngel Codes, fira Liberisliber Besalú: Ens agrada molt barrejar a Liberisliber, ens agrada barrejar els que són purament escriptors, amb rapsodes, actors, músics i en aquest sentit és un festival on la literatura està expandida.

Aquest any s’ha apostat per cuidar els petits detalls i als editors i es duran a terme activitats complementàries a la programació per celebrar els 10 anys del festival. Hi haurà, concerts, recitals, debats i l’entrega de premis, entre d’altres actes.