El grup de Xou Grans del CPA Olot estrena temporada amb noves incorporacions

El Club Patinatge Artístic Olot arrenca la nova temporada amb canvis i novetats. Per primera vegada s’ha fitxat a patinadores d’altres clubs per tal de poder formar el grup de Xous Gran. Concretament les noves patinadores provenen de Bescanó, a banda d’Elisenda Prat, que formava parella amb Artur Balagué i d’altres que han pujat del Júnior i del B. Tot i que la sorpresa ha estat també la incorporació de Cristina Planagumà, una veterana i ex patinadora del club.

Ester Fàbrega, entrenadora CPA Olot: Al final vàrem prendre una decisió difícil però important que va ser agafar alguna gent de fora del club, cosa que no havíem fet mai de la vida. És una decisió que sabíem que no acceptaria tothom, però estem contents perquè jo crec que la gent ho ha entès perquè crec que té lògica el què hem fet perquè no hem volgut desmuntar la cantera, ni júniors ni grups B.

El nou grup ja ha estat entrenant des de fa uns dies i la seva entrenadora afirma que les hores invertides han servit per poder-se conèixer entre totes i formar esperit d’equip.

Ester Fàbrega, entrenadora CPA Olot: Estem contents també perquè hi ha hagut molts canvis de patinadors i totes aquestes hores també han servit per fer grup i per veure cap a on anirà tot.

De moment el CPA Olot segueix amb la mateixa energia i encara la nova temporada amb optimisme i il·lusió.

Deixa un comentari