L’olímpic Jorge Silva debuta a la lliga aquest cap de setmana com a nou entrenador-jugador del Club Vòlei Olot

Jorge Silva va formar part de l’únic equip de vòlei de la història de Veneçuela en disputar un Jocs Olímpics. Va ser a Pequín, l’any 2008, després d’aconseguir la plaça al preolímpic, fent saltar la sorpresa i derrotant a Argentina. Un somni per a qualsevol esportista.

Jorge Silva, entrenador jugador Club Vòlei Olot: Eramos un grupo de jugadores que tenían ya muchos años de experiencia fuera y desarrollándose juntos. Se dio la oportunidad de jugar contra ellos y les ganamos en su casa.

Durant la seva etapa d’esportista d’alt nivell va jugar a Argentina i també a Espanya, amb equips com el Granada, el Vigo i el Múrcia, on va coincidir amb l’olotí Ferran Sacrest l’any 2007.

Jorge Silva, entrenador jugador Club Vòlei Olot: Estuvimos jugando en Murcia y después estuvimos hablando sobre la posibilidad de venir aquí a jugar y a dirigir y aportar la experiencia que he tenido durante muchos años.

Hi ha diferències entre el vòlei a Veneçuela i el vòlei a casa nostra?

Jorge Silva, entrenador jugador Club Vòlei Olot: En Venezuela también es amateur.

Silva compaginarà el càrrec de jugador-entrenador amb el primer equip a més d’encarregar-se de diversos equips de formació del Club Vòlei Olot. Aquest cap de setmana debutarà a la lliga davant el San Roque. Una Primera Nacional que Silva encara no coneix. Tot i així té clar els objectius a complir.

Jorge Silva, entrenador jugador Club Vòlei Olot: Yo lo que espero de mi equipo es tratar de mostrar cómo quiero que jueguen. Yo creo que vamos en buen camino. Muy agradecido con el club.

El partit es jugarà aquest diumenge a partir de dos quarts d’onze del matí al pavelló municipal d’esports d’Olot.