Ajornat sense data el judici a Lluís Guinó i la resta d’exmembres de la Mesa del Parlament

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha acordat suspendre el judici contra diversos membres de la Mesa del Parlament, entre ells el garrotxí Lluís Guinó, alcalde de Besalú i diputat de JuntsxCat, per la seva vinculació amb l’organització del referèndum de l’1 d’octubre. En un comunicat emès aquest divendres matí, el TSJC detalla que la decisió s’ha pres després que dos lletrats de la defensa comuniquessin que el judici, previst del 19 al 22 de novembre, coincidia amb altres assenyalaments prioritaris, per causes amb pres. Per aquest motiu el judici queda aplaçat de moment, a l’espera que l’alt tribunal es reuneixi amb tots els advocats i fixi una data per a la vista oral. Guinó s’enfronta a un any i vuit mesos d’inhabilitació per un delicte de desobediència.