Aquest cap de setmana Sant Joan les Fonts acollirà la 14a edició de la Fira de la Bruixeria

Aquest cap de setmana la màgia torna a la Garrotxa amb la Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts, que enguany arriba a la seva 14a edició amb la cultura japonesa com a protagonista.

Anna Serra, Primera Tinent d’Alcaldia Aj. Sant Joan les Fonts: Hem preparat una fira que s’assembla a les fires que hem anat realitzant fins ara, amb dos espais diferents un es centrarà al Clot de l’Infern, que és el Prat de les Coromines, on hi ha el gran mercat temàtic i és allà on passen tots els espectacles, i un altre espai que serà el Castell de Juvinyà on hi haurà les conferències.

Un dels espectacles més destacats és el que tindrà lloc dissabte al vespre amb la companyia Drakonia, una proposta pirotècnica, que acompanyarà la resta de la programació com els rituals i les demostracions d’arts marcials d’arrel japonesa.

Imma del Destí, organitzadora Fira Bruixeria: La nostra fira pot ser una fira de bruixes, pot ser una fira de fer coses divertides i passar-ho bé, però també hi entra tota la part de la cultura que és el que nosaltres ens interessa que coneguem una mica tots.

Contes infantils, dansa, tallers i cal·ligrafia japonesa des de l’aspecte més espiritual són algunes de les propostes que l’organització ha preparat per aquesta 14a edició de la fira.

Deixa un comentari