Ciutadans denuncia davant la Junta Electoral a l’Ajuntament d’Olot per la pancarta ‘Llibertat presos polítics’

Ciutadans ha denunciat aquesta tarda davant la Junta Electoral, a l’Ajuntament d’Olot pel ‘Llibertat Presos Polítics’ que penja del balcó de l’edifici ja que segons el partit no manté la neutralitat de l’edifici en període electoral.

El diputat autonòmic i responsable d’Acció Institucional de Ciutadans a Girona, Héctor Amelló, ha anunciat que el nombre de recursos augmentarà, argumentant que volen unes eleccions lliures sense que els partits separatistes adulterin la democràcia utilitzant les institucions per enviar missatges partidistes.

A més de l’Ajuntament d’Olot, el partit ha presenta  recurs per 21 consistoris més de la demarcació, entre els quals es troben l’Ajuntament de Girona, Amer o la Cellera de Ter.

Aquest mateix any ja es va obligar a retirar la pancarta, que va col·locar-se a l’edifici del costat. En aquest cas, en les pròximes hores l’Ajuntament decidirà com respon a aquesta denúncia.

x